Ons Change Design

Samen met de opdrachtgever geven we invulling aan ons Change Design

De opbrengst biedt een heldere roadmap en implementatie

Het resultaat is betekenis en vernieuwing in organisaties

Ambitie

We onderzoeken de ambities van de opdrachtgever als vertrekpunt van een veranderopgave. Gezamenlijk plaatsen we de ambitie in het grotere geheel van de organisatie.

Concepten

Omdat elke verandering uniek is, werken we niet met 1 concept. Onze oplossingen komen dan ook uit verschillende invalshoeken en stromingen.

Verschillende lagen

Tijdens opdrachten hebben we contact met verschillende lagen in de organisatie: directie, managementteams en professionals.

Ontwerpteam

Samen met de klant werken we binnen de organisatie met een ontwerpteam. Dit zijn de trekkers van een veranderopgave. Zij vormen een leeromgeving en tevens de voedingsbron voor de rest van de organisatie.

Proces

Vanuit de oorspronkelijke vraag maken we een proces met stappen in de tijd voor het behalen van resultaten. We gaan niet over 1 nacht ijs omdat we werken met een gedegen plan aan het langere termijn perspectief.

Anders dan anders

Hoe lang werkt jouw aanpak al? En wanneer heb je voor het laatst een onverwachte wending genomen? Wat betekent dat voor dit moment (nu)?

Of …liever even niks doen.

Ontspanning en doorpakken

Vanuit ontspanning en met een positieve drive werken we naar scherpte en eigen verantwoordelijkheid. We hanteren dynamiek hand in hand met focus.

Setting meetings

De locaties zijn weg van de snelweg: een boerderijtje in Drenthe, een strandtent aan zee of een kas tussen de bollenvelden. De juiste setting geeft openheid en vertrouwen waardoor mensen hun ware idee├źn prijsgeven.

Van blauw naar rood

De strategie, visie en koers van de organisatie maken we levendig door de verbinding te leggen met gedrag op alle niveaus in de dagelijkse praktijk.