De oorsprong

Onze oorsprong ligt bij Berenschot, de Baak en Twijnstra Gudde. Met deze professionele basis zoeken we de grenzen op. We ontregelen en schudden wakker. Er ontstaat beweging en richting. Klanten zeggen: bij jullie realiseren we ons dat het spannend wordt en weten we óók dat het goed komt.

Wanda Rozemond

Nu

Mijn ideale opdracht als organisatieadviseur hangt samen met de ideale opdrachtgever. Ik werk graag met mensen met ambitie en een vooruitstrevende blik.

Wat maak ik waar

In de afgelopen 25 jaar ben ik steeds vaker het geweten van klanten en maak ik op een open en vrijmoedige manier het onbesprokene bespreekbaar. Ik gebruik mijn intuïtie, creativiteit en vormkracht om ambities ook echt waar te maken.

Bij The Changing Company komen voor mij belangrijke elementen samen: Leiderschap & organisatieontwikkeling vormgeven vanuit speelsheid en schepte.

Oorsprong

Ik ben geboren in Groningen en in die omgeving opgegroeid. Van huis uit kreeg ik veel vrijheid om mijzelf op een zelfstandige manier te ontplooien. Als ondernemer heb ik daar vandaag de dag wel profijt van.

Van nature ben ik uit op avontuur en heb ik interesse in mensen. Ik vind het mooi om veranderingen aan te gaan terwijl ik gek genoeg nieuwe situaties niet makkelijk vind. Toch trekt het avontuur van verandering.

Na 20 jaar Amsterdam zijn we met ons gezin verhuisd naar het groene Heemstede. Ik krijg energie van onze 3 vrolijke kinderen, het stadse leven van Haarlem en het buitenleven in de duinen en aan het strand.

Linkedin

Reinout van Asbeck

Nu

Ik word enthousiast van het begeleiden van teams in een verandering. Verandering zorgt voor spanning, onzekerheid en twijfel. Op alle niveaus.

Wat maak ik waar

Als organisatie ontwikkelaar ben ik de onafhankelijke sparringpartner voor keyplayers. Vervolgens regisseer (duw en trek) ik op alle niveaus om de verandering in de praktijk te laten werken.

In mijn huidige werk komt alles samen waarin ik mij in de afgelopen 30 jaar heb ontwikkeld; bedrijfseconomie, teamdynamiek en veranderkunde.

Oorsprong

Ik ben opgegroeid in twee werelden; het hockeyveld en de Vrije School.
Doordat ik beide kanten in mij heb, maak ik makkelijk contact. Ik zoek naar zingeving daar waar zakelijkheid doorslaat. En ik breng nuchterheid daar waar spiritualiteit zweverig wordt.

Ook thuis zoek ik met mijn vrouw en vier kinderen balans in de opvoeding. We noemen dat liefdevol verwaarlozen. Als het te serieus wordt, breng ik luchtigheid en als het nodig is kan ik streng zijn.

We wonen in een woonboerderij tussen de koeien, met in de verte de contouren van Amsterdam. Ook hier weer, twee werelden ineen.

Linkedin

Netwerk, de masters

Elke verander opdracht is anders en vraagt andere professionals. Op basis van de ambitie en behoefte van de klant komen onze netwerkpartners in beeld.

Wat maken de netwerkpartners waar

Wat de netwerkpartners gemeenschappelijk hebben is werken met hoofd en hart. Allen zijn echte vakbroeders met toewijding. Ze hebben eigenheid en een specialisatie, zoals:
– Intern adviseren
– Spiritueel leiderschap
– Diversiteit in teams
– Vitaliteit
– Voice en presentatie
– Dilemma Reconciliation

Waar komen ze vandaan

In ruim twintig jaar tijd heeft The Changing Company een uitgebreid netwerk opgebouwd van zeer ervaren consultants, coaches en leiders vanuit Berenschot, de Baak, School voor Coaching en Twijnstra Gudde.